in , ,

Γίνεται πάλι Jordan, o Jordan!

Monaco – Strasbourg
Jordan Loyd over 10.5 Points @1.80 Stoiximan

Με 2/2 ταμεία κλείσαμε την Ευρωλίγκα, πως να χάσουμε αφού παίξαμε under. Fall και James μας πλήρωσαν χωρίς άγχος αφού ήταν τουρίστες στα παιχνίδια τους όπως πολύ σωστά γράψαμε. Προχωράμε λοιπόν με τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη που τα περισσότερα έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς play-off.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το πρώτο παιχνίδι της σειράς Μονακό – Στρασμπούργκ. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους με την τρίτη θέση της Ευρωλίγκας στην πρώτη τους συμμετοχή σε F4. Αντίπαλος τους μια ομάδα που τους κέρδισε στην regular season μέσα στο Πριγκιπάτο σε ένα ματς που είχε κριθεί στην παράταση.

Σημερινό ταμείο με Jordan Loyd over 10.5 Points σε απόδοση 1.80 της Stoiximan.

Όπως είδαμε στον μικρό τελικό ο James χρησιμοποιήθηκε μόλις 6 λεπτά από τον Ομπράντοβιτς δείγμα της ενόχλησης του από τις δηλώσεις του χημικού μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Αγνωστο παραμένει ακόμα το πως θα τον αξιοποιήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος γι’ αυτό και δεν υπάρχει πουθενά σε καμία στοιχηματική εταιρία. Οπότε θα πάμε με έναν παίχτη με εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής κοντά στα 28-30 λεπτά . Ο Loyd είναι ένας τρομέρος επιθετικός με φαρμακερό μακρινό σουτ και πολύ aggressive προς το αντίπαλο καλάθι. Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια περιφέρεια ικανότατων σκόρερ Keene και Lansdowne που όμως είναι κώνοι αμυντικά αφού κάπως πρέπει να κρατηθούν στο ματς για κάνα 30λεπτο. Δείγμα της κακής αμυντικής τους συμπεριφοράς είναι το γεγονός πως είναι οι πρώτοι στην ομάδα σε προσωπικά φάουλ , πράγμα που ευννοεί αρκετά το spot μας.

O Jordan διαθέτει αρκετά δυναμικό drive που τον κάνει να κερδίζει εύκολα φάουλ απ΄τους αντιπάλους και να πηγαίνει στη γραμμή των βολών 3-4 φορές ανά αγώνα. Το spread του O/U είναι στους 167 πόντους που μας προδιαθέτει για ένα high pace game με αρκετά σουτ και τον νικητή να κρίνεται πάνω από τους 80 πόντους. Η Μονακό στην έδρα της ανεβάζει αρκετά το σκορ και το γεγονός πως σήμερα θα είναι το πρώτο ματς μετά την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα θα γεμίσει το κλειστό με κόσμο που θα boostάρει αρκετά την ομάδα. Η αγορά στο εξωτερικό έχει ανοδική τάση και σε κάποιες εταιρίες η γραμμή είναι ήδη στο 11.5. Μου αρέσει και το ενδεχόμενο να βάλει 3 3pt στο ματς σε απόδοση 3.60 (0.3 units) αφού σουτάρει με σχεδόν 39% στα τρίποντα και αν μείνει 30 λεπτά στο παρκέ θα δοκιμάσει το χέρι του τουλάχιστον 6 φορές.

Μπόλικο ξύλο αναμένεται στην Τουρκία με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Χάκερ μπαίνει στο account του Diegito, λέει ότι ο Πελέ είναι το είδωλο του, κρίμα που δε ζει να το δει