Προγνωστικά στοιχήματος
in , ,

Τα HOT της Παρασκευής: Ζέσταμα για το Σ/Κ

22:00 ΜΠΑΡΝΣΛΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ Χ2 (1,88)

Δεύτερος επαναληπτικός για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο (1-1), με την Μπάρνσλι να είναι εμφανώς ανώτερη, όμως να μην καταφέρνει να πάρει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Το κλίμα της βγάζει μια απογοήτευση για την εξέλιξη αυτή και είναι ηλίου φαεινότερο πως η πίεση βρίσκεται στη δική της πλευρά. Είναι εξάλλου τόσο καλές οι επιδόσεις της μέσα στο 2023, που ένας αποκλεισμός στη φάση αυτή θα αποτελέσει σημαντική αποτυχία. Πιο άνετη η Μπόλτον, η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου καθιστά επιτυχημένη τη σεζόν της και πηγαίνει σε μια έδρα όπου νιώθει καλά (νίκη με 0-3 φέτος). Την ίδια στιγμή, η δυναμική της σε ματς ζωής ή θανάτου είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που απέδειξε στον τελικό του Λιγκ Τρόφι και το εντυπωσιακό 4-0 επί της (πρωταθλήτριας) Πλίμουθ. Είναι ικανή επομένως να το στείλει τουλάχιστον στην παράταση η Μπόλτον.

Στο 1,88 η διπλή ευκαιρία της Μπόλτον στη Stoiximan.

22:00 ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ G/G & Over 2,5 (1,72)

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει τις δύο ομάδες, με τη Λυών να επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη Μονακό να προσπαθεί να καθαρίσει την 4η θέση. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για δύο σύνολα με έφεση στο σκοράρισμα και τα ανοιχτά παιχνίδια, τα νούμερά τους το αποδεικνύουν αυτό. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η Λυών μετρά 8 G/G στα τελευταία 9 ματς, ενώ η Μονακό έχει 5 εκτός έδρας Over 2,5 στα τελευταία έξι παιχνίδια. Επιστρέφουν και οι Μπαρκολά (Λυών), Μπεν Γεντέρ (Μονακό) που μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων.

Στο 1,72 το G/G & Over 2,5 στη Betsson.

22:15 ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΒΙΖΕΛΑ 1 (1,79)

Καθαρό σημείο κινήτρου, η Μαρίτιμο μπορεί να κλειδώσει τα μπαράζ με μια νίκη εδώ και να δώσει στον εαυτό της μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή. Υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Εστορίλ βέβαια για να τα καταφέρει, το τάιμινγκ ωστόσο μοιάζει ιδανικό κόντρα σε μια εντελώς αδιάφορη Βιζέλα, που δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία πέντε και δείχνει έτοιμη για διακοπές.

Στο 1,79 ο άσος της Novibet.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Τρομακτικό πλεονέκτημα οι Twins, από νωρίς!

Χαλάει την χημεία ο Τζέιμς, 30άρα βάζει ο MVP Βεζένκοφ με τον Σλούκα