in , ,

Απαντάει σήμερα στο γήπεδο ο Μπάλντουιν,παίρνει την δεύτερη νίκη της η Μακάμπι

Maccabi Tel Aviv – Monaco :
Wade Baldwin Over 25.5 Points+Rebounds+Assist @1.85 Stoiximan

Το δεύτερο σημείο μας για σήμερα έρχεται από το Τελ Αβίβ για τον αγώνα της Maccabi Tel Aviv απέναντι στην Monaco για τον τρίτο αγώνα της σειράς των Playoffs της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στον προηγούμενο αγώνα σχετικά εύκολα, ειδικά μετά την αποβολή του Baldwin τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Monaco, και καλούνται να προστατέψουν το break τους από δω και πέρα και να βρεθούν στο πρώτο τους Final Four μετά από 9 χρόνια. Από την άλλη, μετά το αρχικό σοκ, η Monaco απάντησε στον δεύτερο αγώνα, ήταν καλύτερη πίσω από την γραμμή των 6.75 και ισοφάρισε την σείρα σε 1-1.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Wade Baldwin με line 25.5 και απόδοση 1.85 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά την κάκιστη εμφάνιση του στον προηγούμενο αγώνα αλλά και την αποβολή του, καλείτε να δώσει απαντήσεις στο παρκέ και να οδηγήσει την ομάδα του μία νίκη μακρυά από την πρόκριση της. Αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 33 λεπτά. Matchup του ο Jordan Loyd.

Στις 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων για φέτος, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 3, έχοντας 33, 26 και 32. Στην προηγούμενη αναμέτρηση κατέγραψε 24 και αποβλήθηκε 3 λεπτα πριν το τέλος.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Εκδίκηση παίρνει ο Βασιλιάς, στέλνει στο σπίτι τους Warriors

Άνετος ο Τσόριτς, δεν τον τρομάζει ο αντίπαλος