Προγνωστικά Στοιχήματος
in , ,

Τα HOT της Κυριακής: Παιχνίδι με τα φαβορί

16:00 ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (1,88)

Στα καλύτερά της η Φιορεντίνα από την αρχή της χρονιάς, τρέχει σερί 5-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Μεσοβδόμαδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Σίβασπορ με 1-0 στο Κόνφερενς, σε ματς που άξιζε σαφέστατα περισσότερα γκολ, ενώ προηγουμένως πραγματοποίησε σούπερ εμφάνιση στη νίκη επί της Μίλαν με 2-1. Σχεδόν άδειο και το απουσιολόγιο, όλα βαίνουν καλώς για τους «βιόλα» του Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Από μια ακόμα κατραπακιά προέρχεται η ουραγός Κρεμονέζε, έχασε με 3-2 από τη Σασουόλο, δεχόμενη το αποφασιστικό γκολ στο 90+2’ και δεδομένα η ψυχολογία της δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή. Στο -12 αυτή τη στιγμή από την παραμονή, ψάχνει ένα θαύμα, καθώς 12 βαθμούς έχει μαζέψει στα πρώτα 25 ματς της σεζόν. Μια χαρά οι τιμές του διπλού, φόρμα και ποιότητα οδηγούν σε αυτό.

Λογική επιλογή το διπλό της Φιορεντίνα στο 1,88 της Betsson.

16:00 ΑΝΖΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2 (1,98)

Εικόνα διάλυσης στην Ανζέ, η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λιγκ 2, αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία 18 ματς πρωταθλήματος. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και προπονητικές ανακατατάξεις, με τον Σετί να αποχωρεί και τη θέση του να αναλαμβάνει προσωρινά ο βοηθός Ντυζέ, μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση. Κερασάκι στην τούρτα η κομβική απουσία του χαφ/αρχηγού Μπενταλέμπ. Βρήκε τοίχο η Τουλούζ στα δύο τελευταία, η επιθετική της μηχανή έμεινε στο μηδέν κόντρα σε Ρεμς και Κλερμόν. Δεν διαγράφονται όμως τόσο εύκολα όσα έχει κάνει μέσα στη σεζόν και το τραγικό κλίμα της αντιπάλου, από κοινού με την τρύπια άμυνά της, ανοίγει χώρο για παιχνίδι με το διπλό.

Έχει τύχη το διπλό της Τουλούζ στο 1,98 της Betsson.

17:15 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ 1 (1,69)

Αποκαρδιωτική φυσικά η πορεία της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα, το γεγονός πως το ματς αυτό αποτελεί μάχη παραμονής τα λέει όλα. Μεσοβδόμαδα πάντως, στα πλαίσια των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 2-0 (56’, 85’), αν και ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο μέρος. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες εντός συνόρων, το σύνολο του Χόρχε Σαμπαόλι τα πάει μια χαρά κόντρα σε μικρότερους αντιπάλους στα εντός έδρας ματς και η επιστροφή του στόπερ Μπαντέ αποτελεί μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη. Εντελώς αναιμική στον δρόμο η Αλμερία (0-3-8), έχει τον δεύτερο λόγο στο ζευγάρι.

Στο 1,69 ο άσος της Σεβίλλης στη Betsson.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τα κυριλέ καφέ του Τορίνο, μέχρι τις ντεκαντάνς παμπ του Ντέβον που κατουράνε πάντα όρθιοι και για σουβέρ έχουν κουπόνια στοιχήματος – με τσίλικες αναλύσεις, τον καιρό στα αποδυτήρια, θεωρίες συνωμοσίας, απόκρυφα συστήματα, ξεματιάσματα και τζογαδόρικα στατιστικά – όχι ξερά και ξύλινα προγνωστικά στοιχήματος, κάντε κλικ στο Match Money.

Φουρτουνιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ντίσελντορφ, με το διπλό φεύγει η Χαιντενχαιμ

Ματς για την σωτηρία, κάνει τον ανήξερο ο Μπερλουσκόνι στον άσσο της Βερόνα.